Aprašymas
- Nerūdijančio plieno „Fiskars All Steel“ puodas užtikrina tvarią ir malonią maisto gaminimo patirtį
- Storas 3 sluoksnių pagrindas gaminant ant bet kokio tipo viryklių tolygiai ir greitai įkaista
- Tinka naudoti orkaitėje iki 270 °C temperatūros
- Pagaminta iš 90 proc. perdirbto plieno, pasižyminčio 92 proc. mažesniu anglies pėdsaku už pramonės vidurkį
- Nuostabi šlifuoto plieno apdaila, kurios gamybos metu sunaudota mažiau medžiagų
- Pagaminta siekiant sumažinti atliekų kiekį 80 proc., apribojant dulkių susidarymą ir su gamyba susijusių medžiagų kiekį
- Vidinė matavimo skalė
- Saugios nerūdijančiojo plieno rankenos ir dangtis su garo išleidimo anga
- Talpa: 3 l
- 100 proc. perdirbama pakuotė be plastiko
- Pagaminta Suomijoje
„All Steel“ puodas suteikia puikią maisto ruošimo patirtį, nes yra pagamintas iš aukštos kokybės, patikimo, perdirbto nerūdijančio plieno, sumažinant atliekų kiekį. Jo storas 3 sluoksnių pagrindas tolygiai įkaista naudojant ant visų kaitlenčių.
Naudojimo instrukcija:
- Prieš gamindami į indą visada įdėkite šiek tiek riebalų ar įpilkite vandens.
- Nedėkite druskos, kol maistas nepradėjo virti, nes ant indo gali atsirasti dėmių.
- Maistui pradėjus virti ar kepti, iškart sumažinkite temperatūrą.
- Maisto gaminimo metu nerūdijančiojo plieno rankenos gali įkaisti – naudokite puodų laikiklius.
- Neperkaitinkite indo orkaitėje ar ant kaitvietės. Aukštesnė nei 270 °C temperatūra pažeis indą.
Išplaukite indą prieš pirmąjį naudojimą. · Visada derinkite indo dydį su kaitlentės kaitimo zona. · Nešildykite tuščių indų. · Venkite staigių temperatūros pokyčių. · Neperkaitinkite indo. · Nepalikite tuščių indų ant kaitlentės. · Po naudojimo išjunkite šilumą ir leiskite indui atvėsti prieš plovimą. · Po naudojimo indą išplaukite. · Nelaikykite maisto dengtose keptuvėse ar troškintuvuose. · Sandėliuodami nedėkite metalinių keptuvių, dangčių ar kitų daiktų su aštriais kraštais į indo vidų, kad jo nesubraižytų.













Būkite pirmas aprašęs “All Steel puodas 3,0 L”